marcel haarbosch
"Alleen ga je harder, maar samen kom je verder" 

veelzijdige communicatieprofessional

De grootste fout in mijn leven maak ik in september 1994 als ik direct na mijn MAVO- en MEAO-opleiding mijn handtekening zet onder mijn eerste arbeidscontract. Dom. Natuurlijk had ik eerst die wereldreis moeten maken!

Op de arbeidsmarkt leid ik de eerste jaren wél een nomadenbestaan. Liefst acht verschillende werkgevers verslijt ik in amper tien jaar tijd. In de twee jaar daarna volg ik de HEAO communicatieopleiding en rol ik het communicatievak in. Begin 2005 zit ik (plots) bij de notaris waar ik teken voor 50% aandelen in een reclamebureau, míjn reclamebureau.

Met een team van zes werken we elke dag aan de optimale balans tussen creativiteit en resultaat. Interessante, hectische jaren volgen met de bijbehorende hoogte- en dieptepunten. Begin 2010 besluit ik dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging en op 1 april 2010 is het zover. Op deze site leest u het verhaal vanaf die eerste dag in mijn nieuwe bedrijf.

Meer details over mijn opleiding en werkervaring vindt u op mijn LinkedIn profiel.

voor wie ik werk

Veel organisaties zijn niet of onvoldoende structureel en pro-actief bezig met resultaatgerichte marketing, communicatie en sales. Vaak doet iemand het er (even) bij. Dit leidt zeer waarschijnlijk tot gemiste kansen! Met deze organisaties werk ik samen aan succes.

social media